За кулiсами освiтянської справи - Бельдiй, А. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2008)
Рецензія на книгу: Бланка Єржабкова. Шкільна справа та шкільна політика в рейхскомісаріаті «Україна» (1941–1944) у світлі німецьких документів: Пер. з нім. – К.: Наукова думка, 2008.