Історія виникнення і становлення режиму найбільшого сприяння у міжнародному публічному праві - Тер-Степанян, Е.Е. (Держава і право, 2010)
Стаття присвячена дослідженню історико-правових аспектів виникнення та становлення режиму найбільшого сприяння у міжнародному публічному праві від його появи до кінця ХІХ сторіччя, що на сучасному етапі є найбільш поширеним у міжнародних економічних відносинах.