Завдання прокуратури під час здійснення кримінального переслідування за чинним законодавством України: поняття та види - Томин, С.В. (Держава і право, 2010)
Розкриваються особливості досягнення основних завдань кримінального переслідування, які здійснюються прокурором у кримінальному судочинстві України, досліджуються чинне законодавство, наукові праці відомих учених-процесуалістів, аналізуються основні тенденції удосконалення діяльності прокурора у кримінальному процесі України. Пропонуються зміни норм проекту Кримінально-процесуального кодексу України, які закріплюють завдання кримінального переслідування.