Особливості етимології терміна «корупція» - Чемерис, І.В. (Держава і право, 2010)
Розглядаються основні напрями вивчення поняття корупції. Окреслено основні підходи до визначення поняття корупція. Аналізується визначення корупції в нормативно–правових актах.