Відмежування уявної та необхідної оборони - Аніщук, В.В. (Держава і право, 2010)
Досліджується обставини, що виключають злочинність діяння, як уявна оборона та необхідна оборона. Визначено спільні та відмінні ознаки, що характеризують дані поняття.