Методологія вітчизняної кримінально-правової науки: становлення історичного методу та проблеми наступності - Харитонова, О.В. (Держава і право, 2010)
Аналізуються методологічні проблеми кримінально-правової науки, зокрема процес становлення історичного методу та його ролі у вивченні питань наступності в кримінальному праві.