Предмет доказування у кримінальному процесі крізь призму судового та доктинального тлумачення - Крикунов, О.В. (Держава і право, 2010)
Аналізуються норми кримінально-процесуального закону, які визначають загальний предмет доказування по кримінальній справі. Наведено тлумачення відповідних приписів КПК України судовою системою та науковцями.