Тактика проведення огляду місця події під час розслідування хуліганства - Рябикін, В.М. (Держава і право, 2010)
Досліджено особливості проведення огляду місця події під час розслідування хуліганства та слідової картини, яка утворюється при вчиненні даного виду злочинів, а також приводиться перелік ознак, які визначають проведення огляду місця події.