80-річчя члена-кореспондента НАН України Т.М. Черевченко (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
11 січня виповнилося 80 років відомому в Україні вченому-біологу членові-кореспондентові НАН України Тетяні Михайлівні Черевченко.