Как и почему Гейдар Алиев заложил основы силы и стабильности института президентства в Азербайджане - Гулиев, А. (Держава і право, 2010)
Розглянуті визначення граней і перспектив удосконалювання інституту президентства в Азербайджані є наукове розуміння впливу цього інституту на стан стабільності всієї інституціональної структури держави.