Управління інтеграційним розвитком міжнародного туризму в АР Крим - Крамаренко, В.І. (Культура народов Причерноморья, 2009)
Ціллю даної статті є розробка стратегії розвитку міжнародного туризму в АР Крим, досягнення якої передбачає, по-перше, аналіз тенденцій, що намітилися, у галузі, по-друге, оцінку наявних резервів розвитку і , по-третє, визначення концептуальних підході