Теоретико-методологічні аспекти стратегії забезпечення прибутковості підприємства - Зятюк, Н.В. (Культура народов Причерноморья, 2009)
Метою статті є дослідження теоретичних підходів до тлумачення економічної сутності прибутковості підприємства, та формулювання на цій основі практичних рекомендацій щодо розробки стратегії забезпечення прибутковості підприємства.