Методи обліку витрат та калькуції собівартості продукції - Мандрика, О.В. (Культура народов Причерноморья, 2009)
Метою даної статті є визначення сутності та напрямків класифікації методів обліку та калькуляції собівартості виробленої продукції. Для досягнення поставленої мети були вирішені наступні завдання: досліджені теоретичні підходи до визначення категорії «собівартість» та проаналізовані різноманітні методи її обліку(калькуляції).