Стратегічне управління як основа фінансової стійкості аграрних підприємств - Лагода, Є.Ю. (Культура народов Причерноморья, 2009)
Метою роботи є формування комплексного стратегічного підходу до управління фінансовою стійкістю аграрних підприємств на основі всебічного аналізу їх діяльності, конкретизації поточних цілей та індикаторів стану, а також розробці системи заходів для досягнення стратегічної мети, в залежності від етапу планування.