Громадянське суспільство як категорія етнополітології - Ходаківський, М.Д. (Держава і право, 2010)
У статті «громадянське суспільство» розглядається як категорія етнополітології, акцентується увага на визначальному впливі громадянського суспільства на формування сучасної нації.