Теоретичні засади дослідження виборчих технологій в електоральному процесі України та проблеми їх ефективності - Шелестов, О.М. (Держава і право, 2010)
Здійснено політологічний аналіз ефективності виборчих технологій та проаналізовано їх вплив на електоральні процеси в Україні.