Подальший розвиток природно-правової концепції в українській юриспруденції - Дудченко, В.В. (Держава і право, 2010)
Рецензія на монографію: Рабінович С.П. Природно-правові підходи в юридичному регулюванні: монографія / С.П.Рабінович. – Львів: Львівський державний університет внутрішніх справ, 2010. – 576 с.