Повноваження обласних рад як органів регіонального самоврядування - Іжа, М.М. (Держава і право, 2010)
Проаналізовано повноваження обласних рад з точки зору перетворення їх на органи регіонального самоврядування, розглянуто чинники, що лежать в основі європейських рекомендацій щодо створення системи регіонального самоврядування.