Розвиток українсько-іранського співробітництва в енергетичній галузі в контексті політики провідних країн світу - Нагорний, С.С. (Держава і право, 2010)
Аналізується сучасний стан енергетичних процесів на Середньому Сході*, розвиток відносин співробітництва України та провідних країн світу з Іраном у нафтогазовій сфері. На основі проведеного аналізу обґрунтовано висновок, що для України Іран залишається одним з основних партнерів в регіоні Середнього Сходу.