Кооперативне законодавство УСРР 1920-х рр. комплексне історико-правове дослідження - Захарченко, П.П. (Держава і право, 2010)
Рецензія на книгу: Гладкий С.О. Кооперативне законодавство УСРР 1920-х років як явище правової реальності / С.О. Гладкий. – Полтава: РВВ ПУЕТ, 2010. – 522 с.