Синтаксичні засоби маніфестації психологізму у малій прозі В. Фолкнера та М. Хвильового - Ситник, О.В. (Культура народов Причерноморья, 2009)
Мета даної розвідки – дослідити особливості синтаксичної організації художнього мовлення малої прози Фолкнера та Хвильового як засобу маніфестації психологізму, виявити типологічні збіги та розбіжності у психопоетиці обох авторів.