Творчі зв’язки між сценічними діячами Наддніпрянської України і Галичини на початку ХХ ст. - Шкода, Н.А. (Культура народов Причерноморья, 2009)
Мета статті - дослідження форм, змісту, значення театральних зв’язків між Наддніпрянською Україною і Галичиною на початку ХХ ст.