Теоретико-суттєвий аспект дефініції «фінансові ресурси банківських установ» - Борисенко, І.І. (Культура народов Причерноморья, 2007)
В даній статті визначено суть фінансових ресурсів та банківської установи як цілісної фінансової структури, а також її відмінність від підприємства. Розкрито та уточнено сутність дефініції "фінансові ресурси банківських установ".