Фінансове забезпечення відтворення основних засобів в Україні - Євтушенко, О.А. (Культура народов Причерноморья, 2009)
Метою дослідження є аналіз джерел фінансування відтворення основного капіталу та розробка пропозицій щодо удосконалення фінансового забезпечення відтворення основних засобів.