Правове регулювання та правотворчість: співвідношення понять - Тарахонич, Т.І. (Держава і право, 2010)
Охарактеризовано підходи до розуміння таких важливих категорій юридичної науки як правове регулювання та правотворчість, на загальнотеоретичному рівні виокремлено критерії розмежування правового регулювання та правотворчості.