Зіставний аналіз лексико-семантичних структур словотвірних гнізд з вершинами сажать, садити і sadzic - Ярошенко, Н.О. (Культура народов Причерноморья, 2005)
Статтю присвячено зіставному аналізові лексико-семантичних структур словотвірних гнізд з вершинами сажать, садити і sadzic у російській, українській і польській мовах XIX-XX ст.