Розвиток науково-технічної та інноваційної діяльності в Україні під впливом державної політики - Сазонець, О.М.; Посипайло, А.В. (Культура народов Причерноморья, 2009)
Ціллю статті є аналіз стану сфери інноваційної та науково-технічної діяльності у світі та Україні і знайдення шляхів подальшого розвитку цієї сфери.