Походження бюджетних повноважень Державної ради Російської імперії 1906-1916 років - Зінченко, О.В. (Культура народов Причерноморья, 2005)
Встановлюються джерела та особливості походження бюджетних повноважень запровадженої у квітні 1906 року законодавчої Державної ради - верхньої палати народного представництва Російської імперії 1906 - 1916 рр.