Історико-географічні особливості формування та розвитку поселенської мережі Ялтинсько-Феодосійської рекреаційної агломерації - Тарасова, Ю.В. (Культура народов Причерноморья, 2005)
В статті розглядаються історико-географічні фактори формування та розвитку населених пунктів Ялтинсько-Феодосійської рекреаційної агломерації.