Соціокультурні аспекти розвитку системи дитячо-юнацького туризму (на прикладі Харківської обласної станції юних туристів) - Нємець, Л.М.; Редіна, В.А.; Скриль, І.А. (Культура народов Причерноморья, 2009)
Метою статті є аналіз соціокультурних аспектів сучасного розвитку системи дитячо-юнацького туризму, висвітлення досвіду роботи Харківської обласної станції юних туристів в зазначеному напрямку. Аналіз досліджень і публікацій. Дослідженню питань розвитку системи дитячо-юнацького туризму