Донні відклади природних водойм Волинської області та перспективи їх використання у рекреації - Каліновський, Д.І.; Ільїн, Л.В. (Культура народов Причерноморья, 2009)
Метою дослідження є здійснення кількісної оцінки донних відкладів озер Волинської області та їх можливості використання у рекреації.