Теоретичні та прикладні питання рекреаційно-туристичного природокористування в столичному місті - Любіцева, О.О.; Кочеткова, І.В. (Культура народов Причерноморья, 2009)
Метою даної статті є обґрунтування напрямків вирішення питання оптимізації рекреаційно– туристичного природокористування в столиці відповідно до рекреаційних циклів місцевого, приміського населення та туристів.