Фактори розвитку сучасного сільського зеленого туризму - Шмагельська, М.О. (Культура народов Причерноморья, 2009)
Через свої функції туризм активно впливає на життєдіяльність суспільства і в той же час залежить від нього, стану розвитку його продуктивних сил і виробничих відносин, об’єктивних умов. Мета дослідження – характеристика факторів, що визначають розвиток в Україні сільського зеленого туризму.