Вплив процесів глобалізації на фінансовий ринок України - Ісайкіна, О.Д.; Попович, С. (Культура народов Причерноморья, 2008)
Метою статті є дослідження трансформації фінансового сектору держави з урахуванням припливу іноземного капіталу в Україну, оцінка можливих наслідків вступу України до СОТ, а також обґрунтування основних напрямів регуляторної політики держави в даному сегменті економіки.