Проблеми фінансового забезпечення підприємницької діяльності громадян в Україні - Грін, О.В. (Культура народов Причерноморья, 2008)
Мета статті полягає у дослідженні проблем фінансового забезпечення підприємницької діяльності громадян, оцінці основних джерел фінансових ресурсів приватних підприємців, визначення місця кожного з них на усіх етапах ведення підприємницької діяльності, а також висунення конкретних рекомендацій з вирішення проблем фінансового забезпечення.