Використання графоаналітичного методу оцінки адаптаційних можливостей інноваційного потенціалу економічних суб'єктів на основі методології SWOT-аналізу зовнішніх трансформаційних факторів - Овєчкіна, О.А. (Культура народов Причерноморья, 2008)
Метою даної статті є класифікація трансформа- ційних факторів та оцінка їх впливу на інноваційну активність економічних суб’єктів з використанням графоаналітичного методу на базі SWOT-аналізу.