Проблеми українського ринку автострахування - Охріменко, Ю.Л. (Культура народов Причерноморья, 2008)
Мета статті - розглянути проблеми українського ринку автострахування, що зумовлені як страхувальниками, так і страховими компаніями, причини їх виникнення та негативні наслідки їх впливу на функціонування ринку вцілому.