Визначення сутності категорії «антикризове фінансове управління» - Ачкасова, С.А. (Культура народов Причерноморья, 2008)
Метою статті є визначення сутності поняття «антикризове фінансове управління» та уточнення змісту категорії. Для досягнення цієї мети було сформовано та вирішено задача – систематизація та узагальнення точок зору вчених, фахівців у формулюванні визначення поняття антикризового фінансового управління.