Проблеми функціонування СЕЗ і ТПР в Україні: фіскальний аспект - Максимова, Л.П.; Костіна, Н.Н. (Культура народов Причерноморья, 2008)
Мета даної статті - дослідити систему пільг та стимулів, що впроваджуються для суб’єктів СЕЗ та ТПР та за допомогою їх аналізу запропонувати шляхи вдосконалення пільгової системи як одного з визначальних чинників ефективності вільних економічних зон та територій пріоритетного розвитку.