Організація аналізу фінансових інвестицій - Матрос, О.М. (Культура народов Причерноморья, 2008)
Метою роботи є проведення аналізу фінансових інвестицій з перспективною оцінкою їхньої ефективності. При цьому виникає безліч проблем, уникнути яких або звести їх до мінімуму значною мірою допоможе вибір найбільш об'єктивних методів оцінки ефективності інвестицій.