Проблеми фінансування відтворення основного капіталу - Хлопчик, Д.В. (Культура народов Причерноморья, 2008)
Метою роботи є аналіз використання як традиційних так і нетрадиційних джерел і форм фінансування відтворювальних процесів основного капіталу підприємств.