Антропоцентризм художньої прози Т. Шевченка - Терехова, І.О. (Культура народов Причерноморья, 2008)
Мета роботи полягає в з'ясуванні особливостей втілення ідеалу прекрасного в російськомовній прозі Т.Шевченка.