Рецензия на монографию Б.В. Змерзлого "Розвиток системи просвітництва кримських татар у 1921-1941 рр." - Хайруддинов, М.А. (Культура народов Причерноморья, 2008)
Змерзлий Б.В. Розвиток системи просвітництва кримських татар у 1921-1941 рр. – Сімферополь : Энергия-Дельта, 2007. – 344 с.