Феномен двовір’я та його зв'язок з давньоруськими єретичними вченнями - Работкина, С.В. (Культура народов Причерноморья, 2009)
Метою статті є виявлення взаємозв’язку феномену двовір’я з давньоруськими єретичними вченнями.