Деякі особливості інноваційного розвитку Західного регіону України в контексті конкурентноспроможності - Захарчук, Є.В. (Культура народов Причерноморья, 2005)
Головною метою державної інноваційної політики визначено створення соціально-економічних, організаційних і правових умов для ефективного відтворення, розвитку й використання науково-технічного потенціалу країни, забезпечення впровадження, виробництва і реалізації нових видів конкурентноздатної продукції