Організаційно-економічні та соціальні механізми оновлення регіонального ринку трудового потенціалу підприємств АПК - Думенко, І.В. (Культура народов Причерноморья, 2010)
Метою даної роботи є дослідження організаційно–економічних та соціальних механізмів структурної модернізації регіонального ринку трудових ресурсів АПК. Мета передбачає розгляд наступного завдання: теоретичне узагальнення шляхів щодо вдосконалення організаційно–економічних та соціальних механізмів структурної модернізації ринку трудових ресурсів.