Теоретичні засади франчайзингу - Кіричук, З.В. (Культура народов Причерноморья, 2010)
Цілі статті полягають у тому, щоб висвітлити сутність, зміст франчайзингу, визначити його характеристики, що свідчать про доцільність використання в різних видах послуг.