Методи оцінки фінансової безпеки промислових підприємств - Трескунов, О.Б. (Культура народов Причерноморья, 2010)
Метою статті є аналіз існуючих методів оцінки фінансової безпеки підприємства, визначення та встановлення напрямів їх удосконалення, пропонування методу оцінки фінансової безпеки промислових підприємств.