Передумови створення транспортно-логістичної інфраструктури Західного регіону - Крутова, О.С. (Культура народов Причерноморья, 2010)
Цілі статті полягають у науковому обґрунтуванні форм та методів управління організаційно-економічним розвитком транспортного комплексу регіону та його інфраструктури.