Оцінка ефективності функціонування агропромислових формувань з урахуванням інтеграційних процесів в аграрній сфері - Білоусова, С.В. (Культура народов Причерноморья, 2010)
Метою даної роботи є дослідження ефективності функціонування аграрно–промислових формувань з урахуванням інтеграційних процесів в аграрній сфері.